Ons HR-team

Alle dossiers, of het nu gaat over verzuim of over personeelsaangelegenheden, worden door het gehele team waar nodig begeleid. Gezien wij allen onze eigen expertise hebben op verschillende vakgebieden, is er binnen ons team gekozen voor een splitsing in verantwoordelijkheden. 
Ons team, dat begeleiding verzorgd op het gebied van personeelszaken (HR-dienstverlening) bestaat uit Femke Omvlee en Maureen Butink. Zij worden vanzelfsprekend door de overige teamleden ondersteund maar zijn primair verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met personeelsaangelegenheden.

Femke Omvlee

Directeur MVOvoorU
 

Als oprichter kan ik met trots zeggen dat MVOvoorU ​sinds 2010 uitgegroeid is naar een professionele organisatie waarbij alle medewerkers zich verbinden door passie!
Met mijn jarenlange ervaring en afgeronde opleiding in de richting personeel en organisatie, begeleid ik bedrijven inzake alle voorkomende personeelsaangelegenheden.  

+31 (0)45 - 763 07 92
femke.omvlee@mvovooru.nl
Bekijk LinkedIn profiel

Maureen Butink

​Directeur MVOvoorU


Al vanaf januari 2015 maak ik deel uit van de familie MVOvoorU en ben ik dit bedrijf gaan zien als mijn derde kindje. Dit in combinatie met de passie voor het ondernemerschap hebben Femke en mij doen besluiten de zaak in september 2016 gezamenlijk verder voort te zetten. Ik ben verantwoordelijk voor en aanspreekpunt van klanten inzake verzuim(begeleiding). Daarnaast heb verschillende taken op HR-gebied, waarin ik mijn collega Femke ondersteun. Sinds kort ben ik tevens verantwoordelijk voor alles omtrent spoor 2-trajecten en begeleid ik onze cliënt in zijn of haar re-integratie naar eigen of aangepast werk binnen de eigen of andere organisatie.

+31 (0)45 - 763 07 92
maureen.butink@mvovooru.nl
Bekijk LinkedIn profiel
Home