Waarom MVOvoorU?

Onze missie: MVOvoorU …meer dan alléén een arbodienst!

MVOvoorU is dé lokale partner inzake arbo- & HR-dienstverlening die door middel van persoonlijk contact, expertise en concrete afspraken, begeleidt inzake vragen en dossiervorming. Door dit totaalpakket, en door de combinatie van arbo- & HR-dienstverlening, samen onder één dak, aan te bieden is onze werkwijze een unicum in de regio.

Concrete oplossingen

Wij vormen een full service bureau met een eigen vaste arboarts. We hanteren korte lijnen waardoor we toegankelijk zijn en bieden duidelijke, professionele oplossingen voor werkgevers en personeelsleden.

Partners

MVOvoorU heeft een samenwerkingsverband met de beste partners in de markt, zodat we met hen onze klanten een totaalpakket aan dienstverlening aanbieden. Binnen de bedrijfseconomische kaders zoeken we als professional steeds naar de meest creatieve oplossingen.

Neem contact op

Bent u ook ziek van uw huidige arbodienst of wilt u (weer) een gezond personeelsbeleid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op +31 (0)45 - 763 07 92 of mail naar info@mvovooru.nl. Er staat een kop koffie voor u klaar!

Home  
Deze site maakt gebruik van cookies. xx