Ons verzuimteam

Samen zijn we sterk, dat geldt zeker bij MVOvoorU…

Alle dossiers, of het nu gaat over verzuim of over personeelsaangelegenheden, worden door het hele team waar nodig begeleid. Aangezien al onze medewerkers hun eigen expertise hebben op verschillende vakgebieden, is er binnen ons team gekozen voor een splitsing in verantwoordelijkheden. Ons verzuim team wordt gevormd door Ron Brouns en Karin Leufkens. Zij worden vanzelfsprekend door het gehele team ondersteund, maar zijn primair verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met verzuim en de Wet Verbetering Poortwachter.  

Karin Leufkens

casemanager / backofficemedewerker
 

Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij MVOvoorU als casemanager / backofficemedewerker. Mijn verantwoording binnen het bedrijf is vooral gericht op alle lopende verzuimdossiers dat in samenwerking met onze arboarts. Als backofficemedewerker kunt u bij terecht voor financiële / administratieve voorkomende zaken.

+31 (0)45 - 763 07 92 
verzuim@mvovooru.nl

Ron Brouns 

Arboarts met mensenkennis
 

Sinds december 2010 maak ik als arboarts onderdeel uit van het team van MVOvoorU. Vanuit mijn brede medische kennis en ervaring op het gebied van verzuim binnen organisaties, wet en regelgeving maar vooral ook mensenkennis, voer ik mijn vak al jaren met veel passie en betrokkenheid uit. Naast mijn medisch advies inzake terugkeer op de werkvloer ben ik op een persoonlijke manier nauw betrokken bij de uitvoering naar zowel werkgever als werknemer.

+31 (0)45 - 763 07 92 
info@mvovooru.nl
Home