Onze HR-dienstverlening

Als werkgever bent je verantwoordelijk voor je personeel.
Naast arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden spelen ook werkdruk, werksfeer en de houding van het personeel een grote rol.

MVOvoorU als HR-dienstverlener

MVOvoorU is naast een arbo- en verzuimbegeleider, als HR-dienstverlener, ook thuis in het begeleiden van personeelsvraagstukken ook wel het HR-beleid genoemd. ‘HR-beleid’ is een breed begrip. Zo kan het gaan over huisregels, protocollen, contracten, wet- en regelgeving, maar ook over het functioneren, de houding van het personeel en de werksfeer. Bij al deze aspecten biedt MVOvoorU begeleiding, ondersteuning en zelfs de mogelijkheid tot uitvoering van eventuele veranderingen.

Op administratief gebied verzorgen wij de nodige formulieren, stellen wij naast arbeidsovereenkomsten ook personeelshandhoeken op en regelen we naar wens de communicatie. Kortom, MVOvoorU ​streeft ernaar om iedere werkgever te ontzorgen en te voorzien van een gedegen personeelsbeleid.

Op persoonlijk gebied begeleiden we bedrijven inzake functionerings- en beoordelingsmethodieken. Wij voeren desgewenst gezamenlijk met de medewerker en de werkgever deze gesprekken, verzorgen de vastlegging hiervan (dossier) en begeleiden de opvolgende processen.

Wat doet MVOvoorU?

  • Wij begeleiden persoonlijk het personeelsbeleid, dat we indien gewenst geheel met de werkgever in de vorm van maatwerk kunnen opstellen.
  • Wij verzorgen, begeleiden en adviseren functionerings- en/of beoordelingtrajecten.
  • Wij stellen volledig naar aanleiding van de wensen van het bedrijf een arbeidsvoorwaardenpakket op waarbij arbeidscontracten, functieprofielen, huisregels, een personeelshandboek en formulieren op het bedrijf aangepast worden.
  • Wij ondersteunen ​werkgevers door middel van testen, advisering en begeleiding inzake competentiemanagement (Hoe kan ik mijn medewerkers verder laten ontwikkelen?).

Neem contact op

Kortom is er behoefte naar een HR-ondersteuning die naast een persoonlijk, transparante en duidelijke aanpak ook volledig ontzorgt neem dan contact op met MVOvoorU via +31 (0)45 - 763 07 92 of mail naar info@mvovooru.nl.
Wij maken graag een afspraak om een maatwerk dienstverlening met u te bespreken. 

Home