Onze aanpak

Goed werkgeverschap moet in balans zijn met modern werknemerschap. Een eigen regiemodel heeft de toekomst. Met een aansprekende benadering begeleidt MVOvoorU organisaties in alles wat speelt rondom ziekte, verzuim, arbeidsongeschiktheid, maar ook bij het personeelsbeleid en het werven, het aannemen of het af laten vloeien van personeel. Onze aanpak is helder en duidelijk met als doel een passende oplossing te vinden in verzuim- en personeelsmanagementvraagstukken. 

De beste oplossing

Samen met de werkgever en werknemers analyseren we de aard van de problemen in de organisatie en werken we gezamenlijk aan de beste oplossing. Wij zoeken in onze werkwijze nadrukkelijk ‘elke lijn' op, stellen instrumenten en kennis ter beschikking en proberen daarnaast de financiële schade zoveel mogelijk te beperken. Dit doen we zowel bij lopende als preventieve vraagstukken/dossiers.

Meer dan dé adviseur

Veel werkgevers maar ook werknemers weten niet wat hun rechten en plichten zijn, kennen de regelgeving niet en hebben geen idee wat de gevolgen zijn van acties en keuzes. Wij van MVOvoorU zijn naast ‘de adviseur’ ook degene die de vervolgtrajecten voor u als klant uit handen neemt!

Meer info?

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op +31 (0)45 - 763 07 92 of mail naar info@mvovooru.nl. Er staat altijd een kop koffie klaar!

Home