Dossiercheck

Poortwachterproof? Borg grip op uw dossiers.

MVOvoorU biedt verschillende werkwijzen om grip te krijgen op uw lastige dossiers. Van automatiseringsoplossingen die mogelijke UWV-sancties op uw dossiers signaleren tot arbeidsdeskundigedeelname aan uw reeds lopende dossiers.

Reeds lopende dossiers bij andere arbodienst dan MVOvoorU

Vanuit verschillende disciplines en eventueel in de vorm van een second opinion, is het goed om met frisse en onbevooroordeelde blik door een arbeidsdeskundige naar uw dossiers te laten kijken. Neem contact op over de mogelijkheden om dit, onder bepaalde voorwaarden, bij uw organisatie eens te testen.

Lopende dossiers van MVOvoorU door derden onder de loep?

MVOvoorU werkt volgens de officiële poortwachter checklist, in de vorm van een kalender waarin de werkgever steeds de verrichte activiteiten kan afvinken, zodoende is het in elk dossier duidelijk wat er wanneer gedaan dient te worden, zodoende kunnen wij u garanderen dat MVOvoorU haar dossiers altijd up-to-date heeft.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een verzuimdossier dat door MVOvoorU begeleid wordt te laten checken door een onafhankelijke 3e partij. Gezien onze werkwijze en het feit dat onze dienstverlening altijd open staat voor u en uw wensen, informeren we u graag over de mogelijkheden in deze.

Home  
Deze site maakt gebruik van cookies. xx